İdari ve Mali İşler Müdürü

Harun Ceylan.jpg

Harun CEYLAN

1999 – Ünye 70. Yıl Cumhuriyet Sağlık Meslek Lisesi

2000-Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Acil Kliniği, Sağlık Memuru

2003 – Roche Müstahzarları Sanayi Anonim Şirketi,İşyeri Sağlık Hizmetleri ,Sağlık Memuru

2004 – Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Sağlık Memuru

2005 – Van Çatak Merkez Sağlık Ocağı , Sağlık Memuru

2006 -  Milli Eğitim Bakanlığı, Bilgisayar Eğitim Programları Sertifikası.

Milli Eğitim Bakanlığı, Yabancı Dil – İngilizce Kursu Sertifikası.

2007 - İstanbul Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Çocuk Hematoloji – Onkoloji Kliniği, Sağlık Memuru. - İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Anestezi ve Reanimasyon Yoğun Bakım, Sağlık Memuru

2008- İstanbul Esenyurt Devlet Hastanesi, Acil Servis, Sağlık Memuru.

2008 - Anadolu Üniversitesi, İktisat Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü.

2009 - İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, Acil Bakım Hemşireliği Eğitimi, Katılım Belgesi.

2010 - Fatih Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Hastane ve Sağlık Yöneticiliği Yüksek Lisans Programı.

2011- İstanbul Valiliği, Başarı Belgesi  – Van Deprem Afetinde Görev Alan Sağlık Çalışanları Başarı Belgesi.

2012- İstanbul Kalkınma Ajansı, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, “Acil Sağlık Hizmetlerinde Etkin Finansman Ar-Ge Fizibilite Çalışması / Acil Hizmetlerinde Maliyet Etkililik Platformu” Katılımcı Belgesi.

2012- İstanbul Arnavutköy Devlet Hastanesi, Kalite Birim Sorumlusu – Hasta Hakları Birim Sorumlusu.

2012- İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği, Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı.

2015- İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği, Üsküdar Devlet Hastanesi, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü.

15.07.2017 tarihinde İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği, Çekmeköy Ağız ve Diş Sağlı Merkezinde İdari ve Mali Hizmetler Müdürü olarak göreve başlamıştır.

Halen Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi Doktora Eğitimine devam etmekte olup Evli ve iki çocuk babasıdır.